Δυναμικά ξεκινούν τη νέα χρονιά τα Starbucks, δίνοντας για τον Ιανουάριο νέες γεύσεις στο αγαπημένο μας ρόφημα latte, που το κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό και μάλιστα χωρίς έξτρα χρέωση.

Starbucks-Latte_espresso-shot-I

Συγκεκριμένα, όλο τον Ιανουάριο και σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα μπορείς να προσθέσεις στο latte σου σιρόπι βανίλια, αμύγδαλο ή φουντούκι και καραμέλα με ή χωρίς ζάχαρη (για απόλαυση χωρίς ενοχές). Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις τη γεύση του καφέ με extra δόση espresso ή να του δώσεις μια καραμελένια νότα με τον Colombia Nariño -έναν espresso μοναδικής προέλευσης που αποτελεί δεύτερη επιλογή espresso αυτόν τον χειμώνα.

Τέλος, μπορείς να ζητήσεις να σου το ετοιμάσουν και με γάλα καρύδας, το οποίο ισορροπεί την πλούσια γεύση του espresso με μία πιο ελαφριά και απαλή γεύση γάλακτος που ολοκληρώνει τέλεια το latte και του δίνει και ένα πιο εξωτικό τόνο.

Starbucks-Colombia-Narino

Το καλύτερο; Όλες οι προσθέσεις που φέρνουν το ρόφημα στα μέτρα και τα γούστα σου, είναι όλο τον Ιανουάριο κερασμένες από τα Starbucks.

info
H προσφορά ισχύει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.