Ένα μοναδικό τριήμερο πρόγραμμα για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς πραγματοποιείται στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως, από την Alain Ducasse Education, του Γάλλου σεφ Alain Ducasse.

Η θεματική του προγράμματος αφορά σε νέες συνταγές, τεχνικές και μαγείρεμα μπροστά στον πελάτη, τη λεγόμενη «Animation Cuisine». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο αναζήτησης και παρουσίασης νέων εντυπωσιακών ιδεών προκειμένου να ανανεωθεί η εικόνα του χώρου της εστίασης. Η «Animation Cuisine» είναι η νέα πρόταση – και τάση – που λανσάρεται κατά βάση από ξενοδοχεία και παρουσιάζεται επίσημα για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο από σεφ της ομάδας της παγκοσμίου φήμης Alain Ducasse Education.

Πρόγραμμα τριημέρου
1η ημέρα – Live Cooking Bistrot
2η ημέρα – Live Cooking Buffet
3η ημέρα – Live Cooking Snacking

info
7 – 8 -9 Φεβρουαρίου 2017, Οδός Κασσάνδρας- Καστοριάς και Κασσάνδρας, Βοτανικός, Αθήνα, ώρες: 10.00 π.μ -16.00 μ.μ.
Για συμμετοχές ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στο 6972444820 ή στο www.Cucina.gr
Διοργανωτής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Συντονιστής: Gastronomy Essentials
Το πρόγραμμα επιχορηγείται από το SETE Training (ΣΕΤΕ : Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος). Κόστος: €280 για μέλη του ΣΕΤΕ και ιδιώτες, €600 για μη-μέλη του ΣΕΤΕ

Δείτε επίσης
“Healthy Cuisine”: Σεμινάριο για ειδική διατροφή