Αφιερωμένος στον ελληνικό αμπελώνα είναι αυτός ο Οκτώβριος και το HYTRA Bar & Restaurant μας μυεί στα μυστικά του κρασιού για να γιορτάσει τις διακρίσεις που συγκέντρωσαν μέσα στο 2023 οι κορυφαίες ελληνικές ετικέτες.

Έτσι, από την 1η Οκτωβρίου και για όλο το μήνα το HYTRA φιλοξενεί στην κάβα του κρασιά που ξεχώρισαν, κάνοντας έτσι ευρύτερα γνωστή την πολύπλευρη δυναμική του ελληνικού αμπελώνα.

Το HYTRA Bar & Restaurant μας καλεί σε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία με τη συνοδεία αυτών των βραβευμένων οίνων σε wine pairing τα menu degustation.

Οι ετικέτες και οι αξιόλογες διακρίσεις που συγκέντρωσαν είναι οι εξής:
APLA 2022, OENOPS WINES, Gold, Concours Μondial de Bruxelles
THEA MANTINIA 2021, SEMELI ESTATE, Gold, Thessaloniki Wine Competition
SANTORINI, MIKRA THIRA, Platinum, Decanter World Wine Awards
ALMA ROSE 2022, PAVLIDIS ESTATE, Gold, Asian Wine Trophy
GRAND RESERVE 2011, BOUTARIS WINERY, Gold, Concours Μondial de Bruxelles
MALAGOUZIA LATE HARVEST 2021, KTIMA GEROVASSILIOU, Gold, Decanter World Wine Awards

Στην κουζίνα του HYTRA ο Γιώργος Φελεμέγκας αναδεικνύει την κληρονομιά του εστια- τορίου που επαναπροσδιόρισε την ελληνική γαστρονομία και βραβεύεται σταθερά από το 2010 με αστέρι από τον Οδηγό Michelin. Οι κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες από μι- κρούς έλληνες παραγωγούς, τα φρέσκα προϊόντα εποχής, μαγειρικές τεχνικές και συντα- γές που έρχονται από το παρελθόν και βρίσκουν τη σύγχρονη, δημιουργική έκφραση τους, συνθέτουν το μενού του HYTRA Restaurant & Bar και συνοδεύονται από τα υπέροχα κρασιά.

Info: HYTRA Restaurant & Bar, 6ος όροφος στη Στέγη Ιδρύµατος Ωνάση, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107-109, Αθήνα, τηλ. 210 331 6767, www.hytra.gr