Φέτος το καλοκαίρι η τεκίλα PATRÓN®, διευρύνει το prestige portfolio της, με το παγκόσμιο λανσάρισμα της PATRÓN EL CIELO, της απόλυτης καινοτομίας στη λευκή τεκίλα. Είναι η πρώτη super premium τεκίλα η οποία περνάει από τετραπλή απόσταξη, διαδικασία που ξεκλειδώνει τη φυσική γλυκύτητα της αγαύης, προσφέροντας φρέσκια και απαλή επίγευση και είναι ιδανική για να την απολαύσουμε με πάγο και μια φέτα πορτοκάλι όλες τις ώρες.

Μετά την πρώτη παρουσίαση στην Ίμπιζα της Ισπανίας και το πέρασμα από τη Νέα Υόρκη, όπου η Doja Cat εντυπωσίασε με ένα privé live για εκλεκτούς καλεσμένους, ακολούθησαν τα Hamptons και το Τορόντο, με το παγκόσμιο λανσάρισμα της PATRÓN EL CIELO να κορυφώνεται στην καλοκαιρινή πρωτεύουσα του κόσμου, τη Μύκονο. Στο νησί των ανέμων δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες του διάσημου brand συμμετείχαν σε ένα διήμερο super premium πάρτι. Τα Sunset PATRÓN EL CIELO cocktails, το tequila-pairing dinner & dj party στο Scorpios ήταν μόνο η αρχή, αφού η επόμενη ημέρα συνεχίστηκε με ολοήμερο poolside party στο ξενοδοχείο Soho Roc House και με fashion Palomas & Margaritas στη Luisa Beach Boutique στο Nammos Village.

Φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά (την υψηλότερης ποιότητας Weber Blue αγαύη, νερό και μαγιά), σε μικρές παρτίδες για να διασφαλιστεί η πιστότητα και η ποιότητα, η PATRÓN EL CIELO επιτυγχάνει τον στόχο της PATRÓN® να δημιουργήσει την καλύτερη τεκίλα στον κόσμο. Η PATRÓN EL CIELO είναι πλούσια σε γλυκύτητα και νότες εσπεριδοειδών με φωτεινότητα, γεγονός που την καθιστά ιδανική για καλοκαιρινές στιγμές γιορτής.

Από τη συγκομιδή της υψηλής ποιότητας αγαύης 100% Weber Blue, μέχρι την παραδοσιακή, αναλλοίωτη από τον χρόνο διαδικασία απόσταξης αλλά και τη μία προς μία τοποθέτηση της ετικέτας, την αρίθμηση και την επιθεώρηση κάθε φιάλης, η τεκίλα PATRÓN είναι κατασκευασμένη με σχολαστική ακρίβεια. Η PATRÓN (μέρος του χαρτοφυλακίου της Bacardi) έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο και εξακολουθεί να παράγεται αποκλειστικά στα υψίπεδα της επαρχίας Jalisco του Μεξικού, στις ίδιες μικρές παρτίδες και με την ίδια δέσμευση για ποιότητα και δεξιοτεχνία.

Είτε πρόκειται για ένα ζωηρό πάρτι στη βεράντα, είτε για μια καλοκαιρινή μέρα δίπλα στην πισίνα, είτε για μια βραδινή έξοδο σε club, η PATRÓN EL CIELO δίνει λάμψη με το που ανοίγει το χρυσό καπάκι της. Συσκευάζεται σε κομψό γυάλινο μπουκάλι, διακοσμημένο με χρυσά σχέδια εμπνευσμένα από την ηφαιστειακή πέτρα tahona, η οποία χρησιμοποιείται για την παραγωγή της τεκίλα PATRÓN, καθώς και με άλλα στοιχεία εμπνευσμένα από τα χωράφια αγαύης και το απαράμιλλο φως που συναντά κανείς στην πατρίδα της PATRÓN.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.patrontequila.com