Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 8.6
Ξεκινάμε την εβδομάδα με εναλλακτικό και εύκολο μουσακά λαχανικών, με σάλτσα γιαούρτι και ταχίνι. Μια νόστιμη συνταγή με καταγωγή από τη Συρία.
Τρίτη 9.6
Τι θα λέγατε για αλμυρές κρέπες σήμερα; Τις γεμίζουμε με κιμά, σπανάκι και τυρί κρέμα και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
Τετάρτη 10.6
Αρωματικά και απολαυστικά ρεβίθια με νεράντζι και δεντρολίβανο ψήνουμε στη γάστρα και τα συνοδεύουμε με καλό ζυμωτό ψωμί.
Πέμπτη 11.6
Φαρφάλες με ντοματίνια και κοτόπουλο έχει το μενού της Πέμπτης, μια μακαρονάδα με άρωμα από καλοκαίρι και Μεσόγειο.
Παρασκευή 12.6
Ομελέτα με αγκινάρες και φέτα έχετε δοκιμάσει; Είναι τόσο νόστιμη και το μόνο που χρειάζεται για συνοδεία είναι μια δροσερή χωριάτικη σαλάτα.
Σάββατο 13.6
Το καλοκαίρι αγαπάει τα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, γι αυτό και εμείς ετοιμάζουμε μαρίδα τηγανητή σε κρούστα από λάιμ και μαϊντανό. Αρωματική και πεντανόστιμη!
Κυριακή 14.6
Για το κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε μοσχαράκι στη γάστρα με αποξηραμένα δαμάσκηνα και κονιάκ που συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας
και μία ανάμικτη σαλάτα με κεράσια, μαραθόριζα, αμύγδαλα και κατσικίσιο τυρί.
Για ορεκτικό, ατομικές τάρτες με γέμιση μπριάμ
και για επιδόρπιο, ελαφριά πανακότα λεμόνι με στέβια.