Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 24/9
Το φθινόπωρο μπήκε και επισήμως πια και γι αυτό λέμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με φθινοπωρινό τουρλού λαχανικών, εμπλουτισμένο με μήλα και φέτα παρακαλώ!
Τρίτη 25/9
Κοτόπουλο θα φτιάξουμε σήμερα, με τα «δώρα» που μας άφησε ο φετινός τρύγος ή αλλιώς με σταφίδες με σάλτσα από πετιμέζι.
Και για συνοδευτικό, πουρέ από ψητές πατάτες.
Τετάρτη 26/9
Τετάρτη σήμερα και είναι ιδανική μέρα για όσπρια. Ετοιμάζουμε φασόλια μαυρομάτικα με σέλινο και σέσκουλα, λοιπόν.
Πέμπτη 27/9
Ένα πολύ σπέσιαλ φαγητό, που θα εκτιμήσει κάθε γνήσιος κρεατοφάγος, βάζουμε στο σημερινό μενού, προτείνοντας κορτεζίνες ή αλλιώς spare ribs με σάλτσα BBQ.
Συνοδεύονται ιδανικά από μία μερίδα τηγανητές πατάτες και μία σαλάτα με ψητό χαλούμι και καρεδάκι ντομάτας.
Παρασκευή 28/9
Γκουρμέ κριθαρότο με μανιτάρια, σύγκλινο και γραβιέρα, για το τραπέζι της Παρασκευής. Πληθωρικό και μοναδικά απολαυστικό!
Σάββατο 29/9
Καλαμαράκια θα φτιάξουμε σήμερα, γεμιστά με λουκάνικο, πλιγούρι και πικάντικη σάλτσα, σε μία ιδιαίτερη συνταγή που ενώνει γη και θάλασσα.
Κυριακή 30/9
Λεμονάτες μοσχαρίσιες μπουκιές με πουρέ μελιτζάνας φτιάχνουμε για το κυριακάτικο τραπέζι
και το συνοδεύουμε με δροσερή σαλάτα φατούς
και μία εύκολη τυρόπιτα που γίνεται στο τηγάνι, στο πι και φι.
Για επιδόρπιο, πληθωρική τάρτα σοκολάτας με μήλο και αχλάδι.