Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ Cook-Shop.
Δευτέρα 23/5
Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες και κόκκινες πιπεριές
Ετοιμάζουμε μπουτάκια κοτόπουλου στον φούρνο με πατάτες και κόκκινες πιπεριές. Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι Συνοδεύουμε με γιαούρτι.
Τρίτη 24/5
Κιμαδόπιτα χωρίς φύλλο
Ούτε άνοιγμα φύλλου, ούτε ζύμη. Με λίγο καλαμποκάλευρο κάνετε τον χυλό, ρίχνετε τον κιμά και έχετε μια κιμαδόπιτα τόσο νόστιμη που δεν θα το πιστεύετε!
Τετάρτη 25/5
Γίγαντες λαδορίγανη στην κατσαρόλα
Αν οι γίγαντες φούρνου είναι από τα αγαπημένα σας φαγητά τότε οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε τους υπέροχους γίγαντες της κατσαρόλας λαδορίγανη. Το μυστικό της νοστιμιάς τους η απλότητα, τα λίγα υλικά και η μυρωδάτη ρίγανη!
Πέμπτη 26/5
Σαρδέλες στη λαδόκολλα
Ένα πιάτο που μυρίζει θάλασσα, ιδανικός μεζές για τις βραδιές με φίλους στο σπίτι.
Παρασκευή 27/5
Ομελέτα της άνοιξης
Εμπλουτίζουμε την ομελέτα με ανοιξιάτικα λαχανικά, όπως αγκινάρες και αρακά, και φτιάχνουμε ένα απίστευτα χορταστικό και υγιεινό φαγητό.
Σάββατο 28/5
Λαζάνια ρολάκια γεμιστά με ανθότυρο, σπανάκι και ζαμπόν
Τα λατρεμένα λαζάνια φούρνου, όχι σε στρώσεις όπως έχουμε συνηθίσει αλλά σε παιχνιδιάρικα ρολάκια με πληθωρική και λαχταριστή γέμιση. Ένα πιάτο με γεύση αλλά και εικόνα που κάνει εντύπωση.
Κυριακή 29/5
Για κυρίως
Χοιρινά μπριζολάκια με καπνιστή πάπρικα και σαλάτα με κολοκυθάκια
Ζουμερά μπριζολάκια με πικάντικη μαρινάδα, που ψήνετε στη σχάρα και συνοδεύετε στο τραπέζι με δροσερή σαλάτα από μαριναρισμένα, ωμά κολοκυθάκια. Θα σας ενθουσιάσουν με τη γεύση τους.
Για ορεκτικό
Πατατοσαλάτα με ραπανάκι, άνηθο και σκορδάτη μαγιονέζα
Ένα πιάτο που σερβίρεται και ως ορεκτικό και ως κυρίως. Μια πικάντικη πατατοσαλάτα με φρέσκα ραπανάκια, που θα γίνει η αγαπημένη σας.
Για επιδόρπιο
Τούρτα ψυγείου μπανόφι
Μπανάνα, καραμέλα, σοκολάτα και λευκή πληθωρική κρέμα. Αυτό το γλυκό ψυγείου, παραμένει δροσερό και απολαυστικό παρά τις διαφορετικές στρώσεις του. Σερβίρεται σαν απλό επιδόρπιο, αλλά-γιατί όχι-και σαν τούρτα γενεθλίων!
Καλά μαγειρέματα!