Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 16/11
Από ταβά ξέρετε; Είναι ένα βαθύ πήλινο σκεύος με καπάκι και χερούλια και εκεί θα ψήσουμε φασόλια με χοιρινό, φτιάχνοντας ένα πιάτο ξεχωριστής νοστιμιάς.
Τρίτη 17/11
Canederli alla tirolese ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τρίτης ή αλλιώς τα αγαπημένα μας γιουβαρλάκια στην Ιταλική εκδοχή τους.
Τετάρτη 18/11
Τηγανίτες παντζαριών προτείνουμε για την Τετάρτη. Μπορούμε να τους συνοδεύσουμε με πατάτες τηγανητές ή μία πράσινη σαλάτα για πιο ελαφρύ γεύμα.
Πέμπτη 19/11
Χορταστική ομελέτα με τόνο και λαχανικά έχει το μενού της Πέμπτης, ένα πιάτο που ετοιμάζεται στο πι και φι και ταιριάζει σε όλες τις ώρες.
Παρασκευή 20/11
Στα σουβλάκια δεν λέει κανείς όχι, ειδικά αν είναι με κοτόπουλο που προσφέρονται και για περιόδους δίαιτας. Για περισσότερη νοστιμιά, τα μαρινάρουμε σε γιαούρτι.
Σάββατο 21/11
Θαλασσινά κεφτεδάκια με τόνο και πλούσια σάλτσα ντομάτας σερβίρουμε το Σάββατο. Ταιριάζουν άψογα με σπαγγέτι.
Κυριακή 22/11
Για το κυριακάτικο τραπέζι μαγειρεύουμε αρνάκι με παντζάρια, πετιμέζι και καρύδια -ένας άπαιχτος συνδυασμός όλο γεύση και άρωμα!
Για πρώτο πιάτο, προτείνουμε σπανακοταρτάκια
και δίπλα τους μία αρωματική πράσινη σαλάτα με γκρέιπφρουτ και χαλούμι.
Ένα κομμάτι Πολίτικος χαλβάς είναι ο,τι πρέπει για το τέλος.