Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 15.6
Μια διαφορετικά φασολάδα, με βελουτέ υφή και ethnic αρώματα μαγειρεύουμε για το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας.
Τρίτη 16.6
Μαριναρισμένο ψητό κοτόπουλο με βερίκοκα και αμύγδαλα έχει το μενού της Τρίτης. Να ξέρετε, τα βερίκοκα δίνουν μια υπέροχη γλυκόξινη γεύση στο πιάτο που ταιριάζει πολύ.
Τετάρτη 17.6
Η τηγανιά μπορεί να σερβίρεται συνήθως ως μεζές για τη μπίρα, αλλά μαζί με μια ωραία σαλάτα γίνεται και κυρίως πιάτο. Η σημερινή τηγανιά τα έχει όλα, πράσο, πατάτες, λουκάνικα και μυζήθρα!
Πέμπτη 18.6
Κουρκουτούλα ή αλλιώς κεφτέδες σε σάλτσα ντομάτας ετοιμάζουμε σήμερα και τα συνοδεύουμε κλασικά με ρύζι.
Παρασκευή 19.6
Για το τραπέζι της Παρασκευής ψήνουμε στο φούρνο μπαρμπούνια με μυρωδικά, ένα απολαυστικό θαλασσινό πιάτο με φίνο άρωμα.
Σάββατο 20.6
Φέρνουμε το κλασικό αμερικάνικο macaroni and cheese στα μέτρα μας, προσθέτοντας του ελληνικά τυριά που το κάνουν ακόμη πιο απολαυστικό.
Κυριακή 21.6
Για το κυριακάτικο τραπέζι ψήνουμε χοιρινές μπριζόλες με γλυκόξινη μαρινάδα
και τις συνοδεύουμε με πληθωρικές πατάτες, με γέμιση από αβγό και μπέικον
και μια βραστή καλοκαιρινή σαλάτα.
Για να δροσιστούμε στο τέλος, ένα σεμιφρέντο με φρέσκα κεράσια και παστέλι είναι ό,τι πρέπει!