Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 15/4
Ο φρέσκος αρακάς είναι τώρα στην εποχή του και είναι ευκαιρία να φτιάξουμε μαζί του ένα ιδιαίτερο πιάτο με καρότα, μπέικον και φέτα, που κερδίζει τις εντυπώσεις με τη νοστιμιά του.
Τρίτη 16/4
Μπιφτεκάκια ανατολίτικα θα ζυμώσουμε σήμερα, με αρνίσιο κιμά και γέμιση από λαχανικά και φιστίκια.
Τετάρτη 17/4
Φασόλια μαυρομάτικα με σπανάκι ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τετάρτης και επειδή τα όσπρια κάνουν καλή παρέα με τα θαλασσινά, θα τους προσθέσουμε και χταποδάκι.
Πέμπτη 18/4
Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, γλασαρισμένο με μέλι και σάλτσα σόγιας και γαρνιρισμένο με έναν πολύ αρωματικό πουρέ πατάτας, προτείνουμε για το τραπέζι της Πέμπτης.
Παρασκευή 19/4
Λαζάνια στο φούρνο με αρωματισμένα κολοκυθάκια θα ψήσουμε σήμερα, ένα φαγητό με πραγματικά πλούσια γεύση!
Σάββατο 20/4
Μια πολύ εύκολη συνταγή με αρνάκι με μπίρα θα ετοιμάσουμε και θα το γαρνίρουμε με ένα κλασικό πιλάφι, που του πάει πολύ.
Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και είναι ευκαιρία να φτιάξουμε και νόστιμα Λαζαράκια, σε μία συνταγή από τα Δωδεκάνησα.
Κυριακή 21/4
Η Κυριακή των Βαΐων ζητάει ψάρι και γι αυτό σήμερα θα ψήσουμε στη σχάρα ή στο φούρνο τσιπούρες με ψητά κολοκυθάκια.
Δίπλα τους βάζουμε χορταστικά ταρτάκια γεμιστά με φέτα και ντοματίνια
και μία δροσερή μαρουλοσαλάτα με αγκινάρες.
Και για το τέλος, ανάλαφρη μους χαλβά με κανέλα.