Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 10/6
Με χορτοφαγικά μπιφτέκια θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας, που συμπληρώνονται ιδανικά στο τραπέζι από ένα ταμπουλέ.
Τρίτη 11/6
Ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες θα μαγειρέψουμε, με βαλσαμικό και μαυροδάφνη, για υπέροχη γεύση και φίνο άρωμα και θα το σερβίρουμε με κινόα.
Τετάρτη 12/6
Για το τραπέζι της Τετάρτης επιλέγουμε όσπρια και γι αυτό θα φτιάξουμε ρεβίθια με πιπεριές Φλωρίνης και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Πέμπτη 13/6
Δεν φαντάζεστε πόσο μπορεί να ταιριάξουν οι μελιτζάνες με τα ζυμαρικά, γι αυτό και σήμερα θα τα συνδυάσουμε σε μία πολύ νόστιμη και καλοκαιρινή μακαρονάδα, που συμπληρώνεται με ντοματάκια κονφί, ρόκα και παρμεζάνα.
Παρασκευή 14/6
Για το τραπέζι της Παρασκευής βάζουμε στο φούρνο φιλέτα σολομού και τα συνοδεύουμε ιδανικά με ψητά μανιτάρια και εναλλακτικό πουρέ καρότου.
Σάββατο 15/6
Δίνουμε εξωτική γεύση στο σημερινό τραπέζι με μεθυσμένο αρνάκι με γεύση Καραϊβικής. Με τι θα το μεθύσουμε; Με ρούμι φυσικά, που του πάει απίστευτα πολύ.
Κυριακή 16/6
Για το κυριακάτικο τραπέζι μας επιλέγουμε ρολό κιμά, γεμιστό με αρακά και καρότα
που γαρνίρουμε με πορτοκαλένιες πατάτες φούρνου.
Συνοδεύουμε με σαλάτα ρόκα µε ντοµατίνια και κατίκι Δοµοκού
και για επιδόρπιο γιαουρτογλυκό ελαφρύ και δροσερό με ροδάκινα.