Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 31/3
Πλαστός: Μια παραδοσιακή πίτα από τη Θεσσαλία
Μια παραδοσιακή συνταγή της τρικαλινής κουζίνας, ο πλαστός, φτιάχνεται με καλαμποκάλευρο και χόρτα εποχής. Εδώ ο Σωτήρης Ευαγγέλου τον φτιάχνει με σπανάκι και μυρωδικά.

Τρίτη 1/4
Κολοκυθάκια γεμιστά με κρέμα αβγολέμονο
Τα κολοκυθάκια με αβγολέμονο είναι υπέροχα και οι καλοφαγάδες τα λατρεύουν! Δοκιμάστε τα με κρέμα αβγολέμονο.

Τετάρτη 2/4
Σπαγγέτι με χταπόδι, κουκουνάρι και σταφίδες
Μια μακαρονάδα με χταπόδι, που θα σάς κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλοκαιρινή ραστώνη απολαμβάνοντάς την σε ταβερνάκι δίπλα στο κύμα.

Πέμπτη 3/4
Fagioli e scarole ή αλλιώς φασολάδα με αντίδια και λουκάνικο
Η Μάγκυ Ταμπακάκη μας φτιάχνει fagioli e scarole, μια πεντανόστιμη σούπα με βάση τα λευκά φασόλια, που φτιάχνεται με προσθήκη αντιδιών και λουκάνικου.

Παρασκευή 4/4
Vegan πιλάφι με σπαράγγια
Ετοιμάζουμε πιλάφι και το συνοδεύουμε με σπαράγγια, σαφράν και αμύγδαλα. Γευστικό και χορταστικό πιάτο, ιδανικό και για όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή.

Σάββατο 5/4
Μεξικάνικα σουβλάκια κοτόπουλο
Σουβλάκια με μεξικάνικα αρώματα, ό,τι πρέπει για το σπιτικό BBQ ή τις παρεΐστικες μαζώξεις του Σαββάτου.

Κυριακή 6/4
Σπάλα από γουρουνάκι στη γάστρα με πατάτες και κρεμμυδάκια
Αυτή η συνταγή με τη σπάλα από γουρουνάκι στη γάστρα με πατάτες και κρεμμυδάκια θα κάνει τα Κυριακάτικα τραπέζια σας αξέχαστα.