Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 23/9
Μακαρονάδα με σάλτσα μπουγιουρντί, σε 15′ στη φριτέζα αέρος
Μια εκπληκτική μακαρονάδα που «ζεσταίνει» πικάντικα τα πιάτα μας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μπουγιουρντί γίνεται μια υπέροχη σάλτσα στα γρήγορα – εξάλλου, το μεγάλο πλεονέκτημα του air fryer είναι η εξοικονόμηση χρόνου.
Τρίτη 24/9
Φακές με κάρι και χοιρινές μπριζόλες
Οι χοιρινές μπριζόλες σε μια αναπάντεχη συνάντηση. Μαζί με τις πικάντικες φακές, θα σας εκπλήξουν με τη γεύση τους.
Τετάρτη 25/9
Μοσχαράκι με σάλτσα σταφυλιού και κουσκούς
Μια διαφορετική πρόταση για το οικογενειακό τραπέζι. Η ιδιαίτερη σάλτσα σταφυλιού προσφέρει γευστικούς συνδυασμούς που ξαφνιάζει ευχάριστα.
Πέμπτη 26/9
Γλασαρισμένο φιλέτο σολομού με σάλτσα από κρεμώδες τυρί
Ζουμερός σολομός με γλυκόξινη κρούστα που του δίνει απίθανη γεύση, σερβιρισμένος με πληθωρική κρεμώδη σάλτσα. Ιδανικό πιάτο για το καθημερινό σας τραπέζι.
Παρασκευή 27/9
Πίτσα με αυγά μπένεντικτ
Όταν συνδυάζεις μια αφράτη, χειροποίητη πίτσα με σπέσιαλ αυγά και μια γευστικότατη σάλτσα, τότε δεν πρόκειται ούτε για πρόχειρο φαγητό, ούτε για brunch, αλλά για ένα χορταστικό και λαχταριστό κυρίως γεύμα.
Σάββατο 28/9
Αρνάκι σπάλα με πικάντικη κρούστα και γλυκοπατάτες σοτέ
Μια πληθωρική συνταγή για το οικογενειακό τραπέζι. Η κρούστα στο αρνάκι θα σας ενθουσιάσει!
Κυριακή 29/9
Κυρίως
Παϊδάκια κοτόπουλου piri-piri
Τα παϊδάκια κοτόπουλου αποκτούν απίστευτη νοστιμιά χάρη στη σάλτα piri-piri, με πιπεριά Φλωρίνης, μπούκοβο και πάπρικα, που δίνει μια ωραία ένταση στο πιάτο, ιδανική για όσους αγαπούν τα καυτερά.
Ορεκτικό
Μεταβατική σαλάτα από καλοκαίρι σε φθινόπωρο
Παίρνουμε τα τελευταία λαχανικά του καλοκαιριού και τα πρώτα του φθινοπώρου και φτιάχνουμε την πιο νόστιμη και υγιεινή σαλάτα.
Επιδόρπιο
Sachertorte (Ζάχερ Τόρτε), η διάσημη αυστριακή τούρτα
Ένα σοκολατένιο κέικ που πρωτοπαρουσιάστηκε στη Βιέννη από το σεφ Franz Sacher το 1832. Φτιάξτε το 1 μέρα πριν το σερβίρετε.