Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς
Δευτέρα 21/7
Σαλάτα ζυμαρικών με κοτόπουλο
Τις μέρες που δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, ετοιμάζουμε μια πανεύκολη σαλάτα ζυμαρικών με φιλέτο κοτόπουλο και καλαμπόκι. Την ξεχωριστή γεύση δίνουν τα φρέσκα μυρωδικά και το dressing γιαουρτιού
Τρίτη 22/7
Νιόκι με κρέμα, μπέικον και αρακά
Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει λαχταριστά νιόκι με μπέικον, κρέμα γάλακτος και λίγο αρακά. Ένα νόστιμο ορεκτικό ή κυρίως πιάτο με ιταλικό αέρα που δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους λάτρεις της πατάτας.
Τετάρτη 23/7
Λαγωτό με σουπιά και χταπόδι, φρέσκια ντομάτα και μαυροδάφνη
Σουπιά και χταπόδι δένουν ωραία με μια σάλτσα ντομάτας και συνοδεύονται από γευστικότατη καρυδάτη σκορδαλιά. Σερβίρεται ωραία με ρύζι.
Πέμπτη 24/7
Μπιφτέκια με πατάτες φούρνου σαν τηγανητές
Φτιάχνουμε λαχταριστά και ζουμερά μπιφτεκάκια με πατάτες φούρνου που μοιάζουν σαν τηγανητές. Τα συνοδεύουμε με ένα τέλειο αρωματικό γιαούρτι.
Παρασκευή 25/7
Τα γρήγορα φασολάκια
Ένα κατεξοχήν λαδερό πιάτο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, για μέρες που δεν έχουμε πολύ χρόνο και διάθεση για μαγείρεμα.
Σάββατο 26/7
Μπάμιες με κοτοκεφτέδες στη γάστρα
Οι καλοκαιρινές μπάμιες ψήνονται στο φούρνο με ντομάτα και αφράτους κεφτέδες κοτόπουλου. Θα τις συμπαθήσουν ακόμα και όσοι τις αντιπαθούν.
Κυριακή 27/7
Μανέστρα με σκορπίνα, ντομάτα και φρέσκο βασιλικό
Η σκορπίνα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι που βγάζει νόστιμα πιάτα! Εδώ τη συνδυάζουμε με μανέστρα, ντομάτα και φρέσκο βασιλικό.