Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 15/5
Χωριάτικη πίτα με σέσκουλα και σπανάκι
Μια νόστιμη χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο, που όμως αν θέλετε μπορείτε να την απολαύσετε και με έτοιμο, χωριάτικο φύλλο. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε φύλλο ολικής άλεσης, που της ταιριάζει πολύ.

Τρίτη 16/5
Ραγού κουνουπιδιού με ζυμαρικά
Ένα διαφορετικό ραγού, με πρωταγωνιστή το κουνουπίδι, που σερβίρεται με ζυμαρικά και είναι ό,τι πρέπει για ένα θρεπτικό καθημερινό γεύμα.


Τετάρτη 17/5

Σφουγγάτο με κολοκυθάκια και άνηθο
Μια παραδοσιακή σπεσιαλιτέ της Μυτιλήνης με πολλές παραλλαγές. Η συγκεκριμένη συνταγή έχει λίγα υλικά και ετοιμάζεται πανεύκολα.


Πέμπτη 18/5

Κεφτέδες με πράσα στο φούρνο
Οι κεφτέδες είναι υπέροχη επιλογή, αγαπητή σε όλες τις ηλικίες. Τους φτιάχνουμε κοκκινιστούς και φροντίζουμε στο τραπέζι να υπάρχει και καλό ζυμωτό ψωμί για ατελείωτες βούτες…


Παρασκευή 19/5

Άγρια σπαράγγια με φινόκιο, λεμονάτα
Ανοιξιάτικο λαδερό φαγητό, με σπαράγγια και φινόκιο, που θα αγαπήσουν vegans και μη.


Σάββατο 20/5

Πιπεράτες φτερούγες κοτόπουλου με χειροποίητη σος γιαουρτιού
Ψήνουμε ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες με μυρωδάτα μπαχαρικά και συνοδεύουμε με δροσερή χειροποίητη σος γιαουρτιού.


Κυριακή 21/5

Παϊδάκια προβατίνας στα κάρβουνα με salsa πράσινων μυρωδικών
Αυτά τα παϊδάκια προβατίνας αναβαθμίζονται με τη σος πράσινων μυρωδικών και αποκτούν άλλη γευστική διάσταση!


Για ορεκτικό

Σουφλέ πατάτας με σπανάκι, φέτα και αρωματικά
Εντυπωσιακή επιλογή, ιδανική για το κυριακάτικο brunch, αλλά ακόμα και αν δεν υιοθετείτε αυτή τη συνήθεια, ανοίγει τέλεια ένα επίσημο ή φιλικό γεύμα.


Για επιδόρπιο

Πανακότα με τζίντζερ και μέλι
Ένα απολαυστικό επιδόρπιο με υπέροχο άρωμα τζίντζερ.