Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 5/8
Χοιρινά μπριζολάκια με καπνιστή πάπρικα και σαλάτα με κολοκυθάκια
Ζουμερά μπριζολάκια με πικάντικη μαρινάδα, που ψήνετε στη σχάρα και συνοδεύετε στο τραπέζι με δροσερή σαλάτα από μαριναρισμένα, ωμά κολοκυθάκια. Θα σας ενθουσιάσουν με τη γεύση τους.

Τρίτη 6/8
Ψητά φασολάκια με γαύρο μαρινάτο και dressing μάραθου
Φτιάχνουμε στο σπίτι μαρινάτο γαύρο, το συνοδεύουμε με τραγανά ψητά φασολάκια και έχουμε έτοιμο ένα γευστικό συνοδευτικό για το καλοκαιρινό τραπέζι.


Τετάρτη 7/8
Γεμιστά λαδερά με κουκουνάρι και σταφίδα
Το απόλυτο φαγητό της ελληνικής κουζίνας, τα γεμιστά, σε μια κλασική συνταγή, χωρίς κιμά.


Πέμπτη 8/8
Τηγανητό κοτόπουλο του Αμερικάνικου Νότου
Αυτό που κάνει το κοτόπουλο αυτό να ξεχωρίζει είναι η κρούστα του, ότι είναι ζουμερό και έχει απίστευτα αρώματα.


Παρασκευή 9/8
Λαδένια με πελτέ και ξερή ρίγανη
Αυτή η λαδένια είναι ένα είδος ανοιχτής πίτας ή πίτσας με λίγα υλικά, που όλοι έχουμε στο σπίτι και είναι ότι πρέπει για την περίοδο της νηστείας.


Σάββατο 10/8
Κριθαρότο με ελιές, φέτα και ούζο
Πανεύκολο και πεντανόστιμο, μαγειρεμένο ελαφριά με ελαιόλαδο, τη φέτα να δένει τη σάλτσα και το ούζο να δίνει την απαραίτητη καλοκαιρινή νότα στη γεύση!


Κυριακή 11/8
Αρνάκι με μπάμιες
Το μυστικό γι’ αυτό το φαγητό είναι το αρνάκι να είναι καλά ψημένο και οι μπάμιες να μην είναι λιωμένες.


Ορεκτικό
Εύκολα τηγανόψωμα με φέτα στη φριτέζα αέρος
Φτιάχνουμε νόστιμα τηγανόψωμα, τα γεμίζουμε με τυρί φέτα και τα ψήνουμε για μεγαλύτερη ευκολία και οικονομία στη φριτέζα αέρος.


Επιδόρπιο
Τάρτα με πάστα αμυγδάλου, κομπόστα ροδάκινο και σιρόπι λεμονιού
Οι τάρτες είναι ιδανική συνοδεία για ζεστά και κρύα ροφήματα. Ετοιμάζουμε μία περιποιημένη εκδοχή με κομπόστα και πάστα αμυγδάλου.