Αν θέλετε να βρείτε τον καφέ που ταιριάζει ιδανικά στο γευστικό σας προφίλ, αρκεί απλώς να βρεθείτε σε ένα από τα δυο REDD Coffee, στο Κολωνάκι ή στη Γλυφάδα. Εκεί θα σας υποδεχθούν οι εξειδικευμένοι  barista και θα σας κατευθύνουν, ώστε να δοκιμάσετε τον καφέ που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για τα δικά σας γούστα.

Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Έχουν στη διάθεσή τους έναν εμπειρικό αλγόριθμο που έχει να κάνει με τα διαφορετικά χαρμάνια (μετρημένα με ζυγαριά ακριβείας), την ιδιότυπη διαδικασία καβουρδίσματος (με ακρίβεια δευτερολέπτων) και τα εξειδικευμένα παρασκευαστικά πρωτόκολλα (με τις πιο προηγμένες μηχανές της αγοράς), ώστε να βγάλει ο καφές σας τα χαρακτηριστικά που διακαώς επιθυμούσατε. Ποια είναι τα γευστικά γνωρίσματα του καφέ που σας ενθουσιάζουν από την πρώτη γουλιά; Το άρωμα, η γεύση, η επίγευση, η ένταση; Οι “ειδικοί” του REDD Coffee θα σας τα προσφέρουν, έτσι όπως τα επιθυμείτε.

Είναι μάλιστα τόσο σίγουροι ότι θα σας προσφέρουν τον ιδανικό καφέ, ώστε είναι διατεθειμένοι να σας φτιάξουν κάποιον άλλο, αν δεν μείνετε εντελώς ικανοποιημένοι από το γευστικό αποτέλεσμα.

Ο Ανδρέας Καροτσιέρης, ιδρυτής και η ψυχή του REDD Coffee από το 2002 στα διάφορα ταξίδια του ανά τον κόσμο μελετά και δοκιμάζει καφέδες από μικρούς και μεγάλους παραγωγούς. Σε αντίθεση με ό,τι γνωρίζουμε ως τώρα, δίνει σημασία στο γευστικό προφίλ της εκάστοτε πρώτης ύλης παρά στη χώρα προέλευσης. Το μυστικό αλλά και η δυσκολία του εξαιρετικού καφέ καθορίζεται από τον συνδυασμό και την αναλογία των ενώσεων που θα εκχυλιστούν στο φλυτζάνι σας.

Γιατί ξεχωρίζει το REDD Coffee;
Γιατί συνδυάζει καλή πρώτη ύλη, εξειδικευμένο εξοπλισμό και φυσικά το μεράκι του barista. Tο αποτέλεσμα; Θα βρείτε τον μοναδικό Espresso, τον απολαυστικό Latte, τον πλούσιο Flat White, τον πυκνό Freddo και τον αυθεντικό Americano, που έχουν κάνει τον REDD talk-of-the-town και αναντικατάστατη επιλογή των ψαγμένων coffee-lovers. Παράλληλα, μπορείτε να αγοράσετε για το σπίτι και limited single origins και blends.

Όταν βρεθείτε στο REDD Coffee, αξίζει να δοκιμάσετε τον Cold Brew, που φτιάχνεται περνώντας δυο φορές από απόσταξη 12 ωρών και είναι, επομένως, απαλλαγμένος από ιζήματα, που είναι ευαίσθητα σε οξείδωση. Μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για αρκετές εβδομάδες, φρέσκος και γευστικός, όπως τη στιγμή που ετοιμάστηκε.

info
REDD Κολωνάκι (Καψάλη 8), REDD Γλυφάδα (Λ. Ποσειδώνος 71).
Μπορείτε να βρείτε τον REDD Coffee και σε επιλεγμένα καφέ στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης:
Cold brew: Πού θα απολαύσετε τον αγαπημένο νέο παγωμένο καφέ φίλτρου

Και όμως υπάρχει επιστημονική εξήγηση στο γιατί μας αρέσει ο καφές

Kορωνοϊός: Καφές σερβίρεται σε φτυάρι και γίνεται viral