Με ανανεωμένη γκάμα προϊόντων «ταξιδεύει» στους δρόμους της πρωτεύουσας, γεμίζοντας την κάθε μας μέρα με γλυκές απολαύσεις.

Την Madame Fraise, το δημιούργημα των ταλαντούχων pastry chef Ευγένιου Βαρδακαστάνη και Γιάννη Κίκιρα (FNL Pastry Chefs of the Year Award, 2021), την πρωτογνωρίσαμε το Δεκέμβρη του 2021. Ήταν το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της πόλης που, χωρίς κλασσική βιτρίνα, έγινε, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο Αθηναϊκό κοινό για τα υψηλής ποιότητας, τεχνικής και νοστιμιάς γλυκά της.

Εξαίσια ατομικά επιδόρπια οκτώ διαφορετικών γεύσεων, ανάμεσά τους και κρεμώδης millefeuille, πλούσια Paris Brest, πληθωρική Tarte Vibrato και αέρινη Tiramisu, άρχισαν να διατίθενται στους φίλους του καλού γλυκού μέσα από τις δύο Selection “Madame Fraise” επιλογές – κουτιά με 4 ατομικά γλυκά, με το κάθε κουτί να περιέχει προκαθορισμένες γεύσεις. Με τη συλλογή Celebration Cakes, η Madame Fraise πρόσφερε στο κοινό της και τούρτες. Στην αρχική γκάμα των προϊόντων προστέθηκε και το εκπληκτικό της πανετόνε, που, αναμφίβολα, είναι ένα από τα καλύτερα της πόλης.

Σε απόσταση αναπνοής από τον εορτασμό των πρώτων της γενεθλίων, η Madame Fraise παρουσιάζεται στους θαυμαστές της ανανεωμένη και ακόμη πιο γλυκιά και ελκυστική.

Στις προκαθορισμένες επιλογές Selection “Madame Fraise” προστέθηκε και μια νέα που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποφασίσουν οι ίδιοι για τα ατομικά γλυκά που επιθυμούν να γευθούν. Επίσης, το Noble Panettone® κυκλοφορεί πλέον σε μεγέθη του 1 κιλού και των 500 γραμμαρίων ενώ, δίπλα στο Noble Panettone® Classico, με πορτοκάλι και λεμόνι confit, σταφίδα ξανθή και βανίλια Μαδαγασκάρης, την εμφάνισή του κάνει και το εξίσου εξαιρετικό Noble Panettone® Chestnut & Milk Chocolate, με κάστανο confit και σοκολάτα γάλακτος. «Το Noble Panettone® είναι ένα από τα πιο βασικά μας προϊόντα» λέει ο Ευγένιος και προσθέτει «μαζί με τις standard μας γεύσεις σκοπεύουμε να προσφέρουμε, από καιρό σε καιρό, και συνδυασμούς έκπληξη».

 

Η καινούργια σειρά Gateau Voyage, με γλυκά εκτός ψυγείου, ανάμεσά τους και Tarte Flan Pistachio, Tarte Pear, Basque Cheesecake και το μοναδικής γεύσης Chocolate Moelleux, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές που, όπως τονίζουν οι δημιουργοί τους, «ταξιδεύουν παντού μαζί σας και συνοδεύουν τον πρωινό σας καφέ, τη δουλειά και τις εκδηλώσεις στο γραφείο, τη συνάντηση με τους φίλους, την επίσκεψη για δείπνο, τις στιγμές χαράς ή το τέλος μιας απαιτητικής μέρας». Στις νέες αφίξεις προστέθηκε και η πλούσια γκάμα από τα συσκευασμένα προϊόντα – pralines, spreads, marmalades και cookie cylinders – ενώ για τους φίλους των soft cookies, το cookie selection προσφέρει 4 επιλογές ατομικού μεγέθους σε σπέσιαλ packaging. Συνεχίζουν να προσφέρουν το Peanut Caramel και το Gianduja Hazelnut ενώ πρόσθεσαν δύο ακόμη συναρπαστικές γεύσεις, το λαχταριστό OREO cookie με μπισκότο oreo και frosting τυριού και το πληθωρικό Chocolate cookie με σοκολάτα 62%, chips σοκολάτας και τραγανό streusel κακάο. Όλες οι γεύσεις συνεχίζουν να προσφέρονται και σε XL μέγεθος. «Η γκάμα των προϊόντων μας συνεχίζει να ανανεώνεται αλλά οι πρώτες μας ύλες, τις οποίες επιλέγουμε μετά από σχολαστική έρευνα και δοκιμές, παραμένουν αδιαπραγμάτευτα στα ίδια, ύψιστης ποιότητας επίπεδα» τονίζει ο Γιάννης.

Παραγγελίες γίνονται μέσω ιστοσελίδων εταιρειών διανομής τροφίμων ή κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στη Madame Fraise για παραλαβή ή παράδοση στο χώρο σας.

info
Υμηττού 225, Αθήνα, τηλ. 211 4186086, Instagram: madamefraise
Ώρες λειτουργίας: 11:00-21:00