Στη Γλυφάδα, σ’ ένα όμορφο χώρο που εξωτερικά θυμίζει νηπιαγωγείο και εσωτερικά κουκλόσπιτο, έρχονται καθημερινά παιδιά όλων των ηλικιών, για το πιο νόστιμο μάθημα -τη μαγειρική.
Λιλιπούτειοι μάγειρες φορούν μακριές ποδιές και ψηλούς λευκούς σκούφους των σεφ και υπό την επίβλεψη του executive chef και ιδρυτή της σχολής Κυριάκου Μελά, πιάνουν τα πολύχρωμα μαγειρικά σκεύη και ξεκινούν να ανακατεύουν, να πλάθουν και να μαγειρεύουν φαγητά και γλυκά. Φτιάχνουν δε από κλασικά ελληνικά πιάτα μέχρι… κινέζικο. Όσο για τις ηλικίες των μικρών σεφ, ξεκινούν από 2 ετών (στο τμήμα Baby Chef) και φτάνουν ως τα 16!
Σημειώστε, ότι το Kids Cooking Club είναι η πρώτη επίσημη σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη και πέρα από μια άκρως δημιουργική εξωσχολική απασχόληση είναι και ο καλύτερος ίσως τρόπος να μάθουν τα παιδιά να τρώνε σωστά. Μάλιστα, κάνουν και εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία και γυμνάσια.