Τις ημέρες της Λαμπρής είμαστε επί ποδός για την προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού αλλά επιδιδόμαστε και στα κλασικά πασχαλινά ζυμώματα. Αν όμως η ζαχαροπλαστική δεν είναι το μεγάλο σας ατού ή δεν προλαβαίνετε να τα φτιάξετε όλα με τα χεράκια σας, κάντε ένα πέρασμα από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη και θα δικαιωθείτε.
Στα ράφια τους θα βρείτε μοσχοβολιστές φρεσκοζυμωμένες νοστιμιές όπως σμυρνέικα κουλουράκια που θυμίζουν την κουζίνα της γιαγιάς, τσουρέκια με αρωματική μαστίχα αλλά και κάθε άλλο μικρό ή μεγάλο γλυκό που όλοι επιθυμούν να έχουν στο τραπέζι τους το Πάσχα. Από την γκάμα τους φυσικά δε λείπουν τα σοκολατένια αβγά θα κλέψουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
Δοκιμάστε τη νέα ζαχαροπλαστική τους έμπνευση, που είναι το τσουρέκι με γέμιση φράουλα και επικάλυψη από λευκή και μαύρη σοκολάτα αλλά και τις λαχταριστές γεύσεις παγωτού όπως καϊμάκι, φιστίκι ή σοκολάτα από τα πιο αγνά υλικά. Οι λάτρεις του κλασικού όμως δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αφού μπορείτε μεταξύ άλλων να απολαύσετε το επικό τους μιλφέιγ, το παραδοσιακό σιροπιαστό γαλακτομπούρεκο ή την τάρτα λεμόνι που θα ολοκληρώσει ιδανικά το γιορτινό σας τραπέζι.
info
www.konstandinidis.com