Μπορεί η Τζένιφερ Άνιστον να φροντίζει τη διατροφή της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στερείται τα αγαπημένα της γλυκά. Πώς καταφέρνει όμως να μην παχαίνει;
Όπως εξομολογείται το μυστικό της είναι ότι αντί να τα αγοράζει, τα φτιάχνει μόνη της ώστε να ελέγχει τι συστατικά περιέχουν. Αντί για βούτυρο χρησιμοποιεί λοιπόν ελαιόλαδο, ενώ αντικαθιστά και τις άκρως λιπαρές και παχυντικές κρέμες γάλακτος με τις light εκδοχές τους ή γιαούρτι ή γάλα.
Επίσης, παρά τις «παρασπονδίες» της, φροντίζει όλη την υπόλοιπη μέρα να τρέφεται πολύ υγιεινά. Το διαιτολόγιό της περιλαμβάνει λοιπόν πολλά φρούτα και λαχανικά, τα οποία συχνά απολαμβάνει με τη μορφή smoothie. Λατρεύει επίσης τα αβγά και τα αβοκάντο. Τέλος, φροντίζει να πίνει μεγάλη ποσότητα νερού σε καθημερινή βάση για να είναι ο οργανισμός της ενυδατωμένος. Συχνά μάλιστα προσθέτει και λίγο χυμό λεμονιού, που βοηθά με την καύση λίπους.