Θέλεις να απολαύσεις μια μακαρονάδα, αλλά δεν θέλεις να το παρακάνεις με τους υδατάνθρακες; Η Τζέσικα Άλμπα έχει τη λύση!
Σε πρόσφατο Instagram story της, η ηθοποιός και ιδρύτρια της The Honest Company, μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της για πεντανόστιμες μακαρονάδες χωρίς ενοχές. Τι κάνει; Αναμιγνύει τα μακαρόνια της με «μακαρόνια» κολοκυθιού ή αλλιώς zoodles. Πρόκειται για λωρίδες κολοκυθιού που θυμίζουν μακαρόνια και μπορείς να τα φτιάξεις με το ειδικό εργαλείο spiralizer ή τον αποφλοιωτή για τα λαχανικά.
Έτσι η Τζέσικα μειώνει κατά πολύ τους υδατάνθρακες του πιάτου της, αλλά και το θερμιδικό του φορτίο, ενώ παράλληλα το γεμίζει με θρεπτικά συστατικά. Μια και το πιάτο της όμως έχει και κανονικά ζυμαρικά, χορταίνει και ικανοποιεί τη λιγούρα της για μακαρονάδα. Για να τς δώσει γεύση, προσθέτει ελαιόλαδο, ψιλοκομμένη γαλοπούλα και παρμεζάνα. Το εν λόγω φαγητό αγαπά και η κόρης της Χέιβεν και μάλιστα το έχει ονομάσει «Μama pasta» ή αλλιώς τα μακαρόνια της μαμάς.