Από τότε, που ξεκίνησε η σταδιακή απώλεια των κιλών της Αντέλ δεν έχουν σταματήσει τα μίντια να ασχολούνται μαζί της, αναζητώντας λεπτομέρειες για τη ριζική αλλαγή στην εικόνα της ερμηνεύτριας.

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει αρκετές φορές φωτογραφίες της αδυνατισμένης Αντέλ, ωστόσο στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα γενέθλιά της είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τόσο θεαματική, που όλο και περισσότερα ερωτήματα γεννιούνται για το πώς κατάφερε να δημιουργηθεί η «νέα Αντέλ». Όπως αναφέρει η Dailymail, δύο άνθρωποι-«κλειδιά» την βοήθησαν στην απόφασή της για την αλλαγή της εμφάνισής της. Αρχικά, η Αντέλ ζήτησε τη βοήθεια ενός «γκουρού» της γυμναστικής, που ονομάζεται Harley Pasternak, o οποίος δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες και που παλαιότερα προπονούσε τις Lady Gaga, Rihanna και Katy Perry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο, η Αντέλ νιώθει τέλεια αυτή τη στιγμή με την απώλεια του βάρους της, ωστόσο συνεχίζει να συμβουλεύεται τον Harley. Μάλιστα, η Lady Gaga ήταν εκείνη, που σύστησε τον Harley στην Αντέλ, λέγοντας πόσο καταπληκτικός είναι στη δουλειά του και έτσι πείστηκε να έρθει σε επαφή μαζί του. Ο εν λόγω personal trainer φέρεται να σύστησε στην Αντέλ ένα πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με 35 λεπτά γυμναστικής, 5 φορές την εβδομάδα.

Ακόμη, η Αντέλ, φαίνεται πως προσέλαβε προσωπικό σεφ, τον Jason Harley, μετά από προτροπή της φίλης της Κάμερον Ντίας, καθώς η ερμηνεύτρια «δεν είναι φαν της μαγειρικής» και ο σεφ θα μπορούσε να της ετοιμάσει τα υγιεινά πιάτα, που απαιτούσε η διατροφή της. Εξάλλου, ακολουθούσε τη δίαιτα Sirtfood των 1.000 θερμίδων την ημέρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on

Το πρωί έπινε έναν «πράσινο» χυμό και ξεκινούσε την προπόνησή της, ενώ της επιτρεπόταν να φάει το αργότερο ως τις 4 το απόγευμα, όποτε έκανε επίσης και διαλειμματική διατροφή. Μπορείτε να δείτε παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με τη διατροφή της Αντέλ: Τι είναι η διατροφή Sirtfood που μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά την Αντέλ; Τέλος, για την ώρα, οι εκπρόσωποι της δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο.

Διαβάστε ακόμη:
Διαλειμματική νηστεία: Αποτελεσματική και στη μείωση του κοιλιακού λίπους

Διαλειμματική Νηστεία: Δεν είναι δίαιτα, είναι τρόπος διατροφής

Πώς να μην πεινάς όταν κάνεις δίαιτα