Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη περνούν και αυτοί δημιουργικό χρόνο στο σπίτι τους…μαγειρεύοντας. Έτσι, λοιπόν, μπορεί οι υπόλοιποι να μαγειρεύουμε κάπως παραπάνω εξαιτίας της καραντίνας από τον κορωνοϊό, όμως ο Λευτέρης Σουλτάτος, που είναι σεφ θα ετοιμάζεσαι κάτι πιο σύνθετο. Ετοίμασε, λοιπόν, σαλιγκάρια, αναφέροντας μάλιστα στο ποστ, ότι κατόπιν απαίτησης του κοινού ανεβάζει τη συγκεκριμένη συνταγή, ενώ την «επιμέλεια» του βίντεο την έκανε η Βάσω Λασκαράκη με την οποία και συνομιλούσε καθ’όλη τη διάρκεια του γυρίσματος.

Ο Λευτέρης ετοίμασε το βίντεο με τη συνταγή και την εκτέλεση και στο τέλος ανέβασε άλλη μια φωτογραφία, που η λεζάντα γράφει: «Χοχλιούς μπουμπουριστους … ή σαλιγκάρια μπρούμυτα. Το όνομά τους βγήκε από τον τρόπο που ξαπλώνουν στο τηγάνι . Άσχετα με το όνομα, η γεύση είναι μαγική τουλάχιστον για εμάς που τους τρώμε, χαχαχα, η συνταγή υπάρχει στα highlights του προφίλ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleftherios Soultatos (@lefteris.soultatos) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleftherios Soultatos (@lefteris.soultatos) on


Εντάξει, τα σαλιγκάρια είναι κάπως μία περίεργη «ιστορία», γιατί πολλοί τα λατρεύουν, ενώ άλλοι δεν θέλουν να τα δοκιμάσουν καν. Ωστόσο, πριν απορρίψουμε μία γευστική πρόταση συνήθως πρέπει να τη δοκιμάζουμε. Γι αυτό κι εμείς σας δίνουμε 2 συνταγές με σαλιγκάρια μήπως αλλάξετε γνώμη:

Χοχλιοί μπουμπουριστοί
Χοχλιοί με κολοκυθάκια πατάτες και μάραθα