Τον Μάιο του 2010 ο επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας, παντρεύεται την αγαπημένη του, Ναταλί Κακκαβά, η οποία παρουσίαζε για χρόνια το μετεωρολογικό δελτίο στο Mega. Οι δυο τους εννιά χρόνια μετά δείχνουν πιο χαρούμενοι από ποτέ, ενώ πλέον η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει, αφού έχουν δύο γιους.

Μπορεί η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει;», στην οποία και συμμετείχε ο δημοσιογράφος, να κόπηκε πρόσφατα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει χάσει το χιούμορ του. Όπως είδαμε στο Instagram, ο Γρηγόρης πήρε τη σύζυγό του και πήγαν για ένα σύντομο ταξιδάκι μέχρι την Κορώνη. O παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να πηγαίνει φαγητό στη Ναταλί. «Φροντίζω τη γυναίκα μου, την έχω αφρό. Στη δίαιτα μη μου παχύνει. Ταραμαδάκι και ψωμάκι και λαδάκι», είπε γελώντας.

Το δίχως άλλο φροντίζεις τη γυναίκα σου, Γρηγόρη μου, αλλά όσον αφορά τη δίαιτα θα σε στεναχωρήσουμε. Με τόσους υδατάνθρακες και λιπαρά που έχει το μεζεδάκι αυτό μάλλον κακό θα κάνει στη γραμμή της. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η Ναταλί έχει άψογη σιλουέτα και μόνο δίαιτα δεν χρειάζεται! Φανταζόμαστε πως απλά… προετοιμάζεται για την Καθαρά Δευτέρα!