Ο Anthony Bourdain είναι από τις επιδραστικότερες προσωπικότητες των τελευταίων ετών και οι απόψεις του περί φαγητού και ποτού γίνονται πάντα viral. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η αποκάλυψη του για το πώς πρέπει να πίνουμε ουίσκι.

Όπως είπε στην εκπομπή “Drinky Fun Time”, πίνει πάντα το ουίσκι του με πάγο, ανεξάρτητα με το πόσο ετών είναι, σοκάροντας μάλλον τους παραδοσιακούς λάτρεις του ουίσκι που πίνουν το ποτό τους σκέτο ή το πολύ με λίγες σταγόνες νερού.

ouiski

Ο διάσημος σεφ ανέφερε επίσης και την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ανταρκτική, όπου ένα μέλος της ομάδας του, του σέρβιρε ουίσκι με κομμάτια πάγου από έναν παγετώνα λέγοντας του ότι αυτός ο πάγος είναι χιλιάδες χρόνια παλαιότερος ακόμη και από την ιδέα δημιουργίας του ουίσκι, ενώ υποστήριξε ότι καθώς αυτό το νερό είναι παγωμένο για εκατοντάδες αν όχι για χιλιάδες χρόνια, αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό από ότι το ουίσκι. Ξέρουμε, όσοι αγαπάτε το ουίσκι μάλλον έχετε ανατριχιάσει από αυτή τη δήλωση!

shutterstock_493416157_Anthony-Bourdain

Ο Bourdain πάντως είπε στην εκπομπή ότι καταλαβαίνει πώς σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει η άποψη του για το πώς πρέπει να πίνεται το ουίσκι, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι αν δεν πρόκειται για μια πραγματικά σπάνια μάρκα ή ένα πολύ εκλεκτό ουίσκι, τότε θα το απολαμβάνει πάντα με 1-2 παγάκια. Όσο για το τι κάνει ένα ουίσκι σπάνιο ή εκλεκτό, ο σεφ είπε ότι έχει και κάνει και με την παλαιότητα του -οτιδήποτε παλαιότερο των 23 ετών το πίνει σκέτο, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα βάζει πάγο.