Καθώς ο πλανήτης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όλο και περισσότεροι από εμάς αναζητάμε περισσότερο eco friendly να ζούμε μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Ήδη πολλά εστιατόρια και αλυσίδες cafe έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν πλαστικά καλαμάκια, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνου που πλέον πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ κρατώντας επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες για τα ψώνια. Η οικολογία φαίνεται πως απασχολεί και πολλούς διάσημους στο Hollywood, οι οποίοι χρησιμοποιούν την αναγνωρισιμότητά τους για καλό, προσπαθώντας να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατέψουν το περιβάλλον.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) on

Ένας από αυτούς είναι και η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς New Girl, Ζόι Ντεσανέλ,η οποία μίλησε για το αγαπημένο της οικολογικό προϊόν στην κουζίνα. «Λατρεύω αυτά τα επαναχρησιμοποιήσιμα σακουλάκια για τα όλα τα φρούτα και τα λαχανικά μου», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. «Δεν είναι διαφήμιση! Απλά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραία και βοηθούν το περιβάλλον μειώνοντας το πλαστικό μιας χρήσης», πρόσθεσε.