Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς. Μάλιστα, όλοι οι ήρωες στη σειρά εποχής ξεχωρίζουν, καθώς ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ανάμεσα στα άλλα ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν στο κοινό διάφορες σκηνές και συνήθειες των ηθοποιών της σειράς.Για παράδειγμα, η Βιολέτα είναι μια παρουσία, που ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, ανάμεσα στους οποίους και για τα κεφτεδάκια, που φτιάχνει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theofania Papathoma (@theofaniapapathoma) on

Ειδικότερα, η ηθοποιός που την υποδύεται την Βιολέτα είναι η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία προκειμένου να μπει στον ρόλο της έχει αποκαλύψει ότι έχει αλλάξει τα μαλλιά της για τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».Η Βιολέτα είναι μια αληθινή γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο, που εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τα κεφτεδάκια της που έχουν γίνει ανάρπαστα στο Διαφάνι. Όσοι βρίσκονται στο καφενείο της Βιολέτας ζητούν να φάνε από τα πεντανόστιμα κεφταδάκια της για τα οποία η Θεοφανία μας έδωσε τη συνταγή μέσα από το instagram. Η ίδια διευκρίνισε ότι η συνταγή ανήκει στη θεία της τη Βαγγελίτσα και προφανώς αυτά τα κεφτεδάκια έχει στο μυαλό της όταν γίνεται αναφορά σε αυτά στις Άγριες Μέλισσες.

Βλέποντας τη συνταγή, που δίνει η Θεοφανία Παπαθωμά θα λέγαμε πως τα κάνει αρκετά ριγανάτα με 2 κουταλιές της σούπας ρίγανης. Δείτε τη συνταγή και μπορείτε να φτιάξετε και εσείς κεφτεδάκια…αλά «Άγριες Μέλισσες».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theofania Papathoma (@theofaniapapathoma) on