Η Rossy de Palma, μούσα του γνωστού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού επισκέφτηκε την Ελλάδα και βρέθηκε στο Varoulko Seaside στο Μικρολίμανο για να δοκιμάσει την ελληνική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου.
Ο σεφ, ως άριστος οικοδεσπότης, την υποδέχτηκε προτείνοντάς της μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, τις οποίες δοκίμασε και ενθουσιάστηκε. Ψαρόσουπα με πετρόψαρα Αιγαίου, κριθαράκι με γαρίδες και κρασί Λήμνου, τραγανά φιλέτα ψαριού με κρέμες λαχανικών, κρέμα πατάτας με αβγό ποσέ και καπνιστό χέλι και για γλυκό καρυδόπιτα. Τα σχόλιά της για τα πιάτα του Λευτέρη Λαζάρου ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά ενώ έβγαλαν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και έγραψε επίσης μια αφιέρωση στο βιβλίο επισκεπτών του εστιατορίου: «Agapi Mou, with all my love Varoulko, Rossy de Palma, 24-3-18.