Η Νικολέττα Ράλλη αγαπάει το καλό φαγητό ακόμη περισσότερο σε αυτή την όμορφη φάση της εγκυμοσύνης που διανύει.

Πρόσφατα, μάλιστα, μέσα από στόρι στο Ιnstagram μας έδειξε μια ιδιαίτερη σαλάτα, που έφτιαξε κατά τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα έφτιαξε σαλάτα με αρμυρίκια ή αλμυρίκια, όπως λέγονται με σκόρδο και κάππαρη. Πρόκειται για μια θαλασσινή σαλάτα, καθώς τα αρμυρίκια φυτρώνουν κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα.

Τα αρμυρίκια χρωστάνε την εξαιρετική γεύση τους στην αλμύρα της θάλασσας – εξ ου και το όνομά τους. Συνήθως τρώγονται βραστά με λίγο ξίδι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ωστόσο μπορούν να φαγωθούν και ωμά ή τσιγαριαστά.

Δες τη φωτογραφία, λοιπόν, με το γεύμα της Νικολέττας και σού δίνουμε και εμείς 3 συνταγές για να φτιάξεις τα καλύτερα γεύματα με χόρτα.


Χόρτα τσιγαριαστά με ταραμά και μαυρομάτικα φασόλια

Μπιφτέκια λαχανικών με αρωματικά χόρτα και ταμπουλέ

Λαχανοντολμάδες με διάφορα χόρτα