Η Αντέλ ή αλλιώς η «νέα Αντελ», όπως εύλογα θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος ήταν πρόσφατα η παρουσιάστρια της δημοφιλούς εκπομπής «Saturday Night Live». Στο πλαίσιο της εκπομπής, λοιπόν, και χαριτολογώντας, η Αντέλ αναφέρθηκε στην απώλεια βάρους της, λέγοντας πως έφερε τον «μισό εαυτό της»!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια άνοιξε την ομιλία της χρησιμοποιώντας τους στίχους από το τραγούδι της «Hello» λέγοντας «Hello, it’s me». Συγκεκριμένα, στην πρώτη της ριζικά διαφορετική εμφάνιση, η διάσημη τραγουδίστρια είπε: «Ξέρω ότι φαίνομαι διαφορετική από ό,τι με είδατε τελευταία φορά, αλλά λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού έπρεπε να ταξιδέψω πιο αδύνατη και έφερα μόνο τον μισό εαυτό μου, επομένως αυτό είναι το μισό που επέλεξα!».

Η τραγουδίστρια είπε ανάμεσα στα άλλα: «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω αυτό το σόου. Όχι μόνο το λατρεύω πραγματικά, αλλά είναι αυτό το σόου που ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική πριν από 12 χρόνια».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολλοί σχολίασαν την επιλογή να είναι η παρουσιάστρια και όχι καλεσμένη αναφέροντας ότι υπάρχουν δύο λόγοι και ένας από αυτούς είναι ότι το άλμπουμ της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε επίσης:
Τι έκανε η Αντέλ και κατάφερε να «μεταμορφωθεί»;

Ακατάλληλη η δίαιτα των 1.000 θερμίδων της Αντέλ

Aγνώριστη η Αντέλ! Δες πόσα κιλά έχασε…