Μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα σε πείσει ότι η Τζέσικα Μπίελ είναι οπαδός της υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, ενώ δεν διστάζει να κάνει ορισμένες φορές και τις «ατασθαλίες» της. Τη μία φωτογραφίζεται «αγκαλιά» με τη σαλάτα της και την άλλη μοιράζεται μαζί μας ό,τι απέμεινε από το σοκολατένιο κέικ που καταβρόχθισε. Το «παν μέτρον άριστον» θα πρέπει να είναι σίγουρα το μότο της!

Love at first bite. #kebabcoma

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Ωστόσο ξέρει ποιες τροφές δεν «συμφωνούν» με τον οργανισμό της και έτσι τις αποφεύγει πάση θυσία. «Ειλικρινά, απλά νιώθω πολύ καλύτερα όταν δεν τρώω γλουτένη ή γαλακτοκομικά», λέει σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times. «Το πεπτικό μου σύστημα λειτουργεί καλύτερα, νιώθω καλύτερα και έχω πολύ περισσότερη ενέργεια», προσθέτει.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι απαρνείται τα αγαπημένα της φαγητά, καθώς, όπως έχει αποκαλύψει, αδυνατεί να ζήσει χωρίς pancakes. Τι κάνει λοιπόν; Χρησιμοποιεί ένα paleo μίγμα για pancakes και τα περιλούζει με μπόλικο αμυγδαλοβούτυρο, ώστε να αυξήσει την καθημερινή της πρόσληψη πρωτεΐνης. Ποιος είπε ότι η υγιεινή διατροφή θα πρέπει να είναι βαρετή;