Το ότι είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και εντυπωσιακή γυναίκα το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ωστόσο και σιγά σιγά ανακαλύπτουμε είναι το πόσο καλή μαγείρισσα είναι η Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός, που πλέον -1,5 χρόνο μετά η γέννηση του γιου της Μάξιμου- έχει επανέλθει στα κιλά της με πειθαρχία και διατροφή, μαγείρεψε για τους δύο άνδρες της ζωής της και θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους με story της στο Ιnstagram.

Τι είχε το μενού; Από τη μια γιουβαρλάκια και από την άλλη -ακριβώς δίπλα- κεφτεδάκια στο τηγάνι, αποδεικνύοντας ότι αγαπάει το σπιτικό φαγητό παρά το απαιτητικό πρόγραμμά της.

Η Αθηνά χαίρεται να μαγειρεύει τόσο για τον γιο της όσο και για τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο παρόλο που δεν προλαβαίνει να το κάνει κάθε μέρα: “Μαγειρεύω όσο προλαβαίνω. Τα πάντα φτιάχνω. Του άντρα μου όλα του αρέσουν. Το αγαπημένο δικό μου φαγητό το ξέρετε όλοι πια και το φτιάχνω καταπληκτικά. Αυγά με πατάτες τηγανητές. Δεν μαγειρεύω καθημερινά. Η μητέρα του άντρα μου δεν μαγειρεύει. Οπότε ο άντρας μου σαν κριτής είναι εύκολος. Τρώει τα πάντα” έχει πει σχετικά η πρωταγωνίστρια του “Ελα στη θέση μου”.

Σου ανοίξαμε την όρεξη το ξέρουμε, γι αυτό σου δίνουμε ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3, αλλά 23 επικές συνταγές με κεφτεδάκια και την αγαπημένη μας συνταγή με γιουβαρλάκια αβγολέμονο, από τα χεράκια του αγαπημένου μας Ηλία Μαμαλάκη!