Ο Gordon Ramsay είναι από τους διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ και η επιχειρηματική του δραστηριότητα αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι πολλά περισσότερα από μια απλή τηλεπερσόνα. Πώς όμως τα καταφέρνει; Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του;
Σε video που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Elite Life στο You Tube ο σεφ μιλά αναλυτικά για όλους και όλα. Από το πώς μένει συγκεντρωμένος στην κουζίνα του και από πού αντλεί έμπνευση, μέχρι πώς διατηρεί τα τρία αστέρια Michelin στο εστιατόριο που φέρει το όνομά του στο Λονδίνο. Φυσικά δεν μετρά τα λόγια του σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία εστίασης και εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του για το τι πιστεύει ότι δεν γίνεται σωστά. Σχολιάζει τις μικρές μερίδες και τα πολύπλοκα πιάτα αλλά είναι θετικός απέναντι στους food bloggers επισημαίνοντας ότι εγκρίνει και εκτιμά τις πληροφορίες που λαμβάνει από αρκετούς εξ αυτών. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σεφ αναφέρει ότι θα προτιμούσε ένα μενού με λιγότερα πιάτα και πιο μεγάλες μερίδες. Επίσης, μιλά για τις γαστρονομικές τάσεις, τη ζωή στην κουζίνα, τα πιο συνηθισμένα λάθη των σεφ, την κορυφαία πεντάδα των αγαπημένων του εστιατορίων και πολλά άλλα.
Δείτε το video: