Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται, πως εκτός από φοβερός τενίστας είναι και καλός μάγειρας. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της καραντίνας που βιώνουμε όλοι εξαιτίας κορωνοϊού και εκείνος βρήκε διέξοδο, που αλλού; Στη μαγειρική.

Ο Στέφανος έκανε ένα tweet μέσα από την κουζίνα του, όπου επέτρεψε στους ακόλουθους του να ρίξουν μια ματιά στο ψυγείο του, αλλά και να δουν τις μαγειρικές του ικανότητες. Έφτιαξε ραβιόλια με σάλτσα ντομάτας και τα likes έπεσαν βροχή! Ο 21χρονος τενίστας, έβγαλε σε βίντεο τη σάλτσα και τα ραβιόλια να βράζουν και συγκέντρωσε περίπου 30 χιλιάδες views.

 

Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα του ποστ «Master Stef» κάνοντας λογοπαίγνιο με το «Maste Chef». Αξίζει να θυμηθούμε εδώ, πως ο Στέφανος είχε πει σε βιντεάκι πως η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική και ότι ανάμεσα στην πίτσα και το σουβλάκι επιλέγει το σουβλάκι, ενώ αγαπά το παγωτό σορμπέ μάνγκο!

Ωραία η επιλογή του πάντως να διαλέξει ραβιόλια και για αυτό σου δίνουμε και εμείς 3 συνταγές με ζυμαρικά για να γίνεις και εσύ Master…Chef.