Τα κουλουράκια έχουν την τιμητική τους και φυσικά οι περισσότεροι μπήκαν στην κουζίνα να φτιάξουν τα δικά τους. Δεν κάνουν την εξαίρεση οι Έλληνες celebrities, που έβγαλαν φωτογραφίες με τις δημιουργίες τους. Όπως για παράδειγμα, η Μαρία Μπεκατώρου και η Έλλη Κοκκίνου.

H Μαρία Μπεκατώρου είναι πιστή των παραδόσεων και έτσι δεν ήταν δυνατόν να μην φτιάξει πασχαλινά κουλουράκια. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται και αυτή, όπως όλοι μας στο σπίτι της έχοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο. Έτσι, μπήκε στην κουζίνα έφτιαξε κουλουράκια και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δείτε τη φωτογραφία, που δημοσίευσε:

Στο ίδιο…πασχαλινό πνεύμα και η Έλλη Κοκκίνου με casual look και μέσα από την κουζίνα της μας παρουσίασε τον γεμάτο δίσκο με τα κουλουράκια της και η εικόνα είναι πολύ όμορφη. Δείτε:

Μπορεί, το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό, λόγω κορωνοϊού, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε και αυτά, που θα μας κάνουν λίγο παραπάνω χαρούμενους αυτές τις μέρες. Και μπορεί τα κουλουράκια της Έλλης και της Μαρίας να φαίνονται πραγματικά νόστιμα, αλλά έχουμε και εμείς ωραίες και δοκιμασμένες συνταγές.

Παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια

Αφράτα πασχαλινά κουλουράκια σκέτα ή με γλάσο λεμονιού και παπαρουνόσπορο

Κουλουράκια της Λαμπρής με βανίλια, λεμόνι και πορτοκάλι