Οι τελευταίοι αδειούχοι έχουν επιστρέψει και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Είναι ώρα να μπούμε σε πρόγραμμα! Είναι πια καιρός να θέσουμε νέους στόχους για τη νέα σεζόν και φυσικά να ξεκινήσουμε και πάλι να προσέχουμε τη διατροφή μας.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Η Δέσποινα Βανδή αφού μάς έδειξε τους πραγματικά εντυπωσιακούς κοιλιακούς της στο Instagram, αποφάσισε να μάς αποκαλύψει και πώς… τους φτιάχνει! Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της λατρεύει τις σαλάτες. Προκειμένου να τις κάνει ενδιαφέρουσες όμως, τις γεμίζει με διάφορα superfoods, που αυξάνουν τη διατροφική αξία του γεύματός της.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

«Κοίτα τώρα τι ωραίο γεύμα μπορείς να προσφέρεις στο σώμα σου!», έγραψε η Δέσποινα στη λεζάντα της φωτογραφίας της σαλάτας της που ανέβασε στο Instagram. «Έφτιαξα μια σαλάτα κι έβαλα αβοκάντο, αβγό, διάφορες πρασινάδες, ντομάτα, αγγούρι, σπανάκι, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεμμυδάκι, κολοκυθοσπορους, ηλιοσπορους, τσια, σπόρους κάνναβης, νιφάδες φαγόπυρου και βρώμης!», συνέχισε. «Ό,τι καλύτερο! Τα superfood τα βρίσκετε σε βιολογικά καταστήματα σίγουρα αλλά μπορεί κι αλλού! Εξελιξτε λίγο τις διατροφικές σας συνήθειες και ψάξτε το λίγο παραπάνω!Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα βρείτε!», συμβούλευσε.