Ο Γάλλος δημιουργός του περιβόητου υβριδικού κρόνατ (κρουασάν με ντόνατ), Ντομινίκ Ανσέλ, ξαναχτυπά με κάτι νέο που ήδη έχει ξετρελάνει τους λάτρεις της ζεστής σοκολάτας και των αφράτων marshmallows.
Στην Αμερική-και όχι μόνο- αγαπούν πολύ το δίδυμο ζεστή σοκολάτα και marshmallows και ο δαιμόνιος ζαχαροπλάστης φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά. Στο κατάστημά του λοιπόν- όχι στην Νέα Υόρκη αλλά στο Τόκιο, λανσάρει μια νέα απίστευτη πατέντα με αφράτα marshmallows που μόλις τα ρίξεις στη ζεστή σοκολάτα ανοίγουν σαν λουλούδια. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης φημίζεται για την προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια οπότε και η σοκολάτα που χρησιμοποιεί είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως ενώ το λουλούδι που σχηματίζεται στο τέλος κρύβει στο κέντρο του μία μικρή μπαλίτσα από τρούφα σοκολάτας.
Η ιδέα, όπως ήταν αναμενόμενο, άρεσε πολύ ενώ οι πελάτες του ζαχ/τείου του στη Νέα Υόρκη ήδη του ζητούν μέσω των social media να την απολαύσουν σύντομα και στα μέρη τους…