Τα ονόματα των συνταγών μπορούν κάποιες φορές να μας εκπλήξουν περισσότερο και από τη γεύση του ίδιου του πιάτου. Για παράδειγμα, ποιος θα φανταζόταν ότι υπάρχει κέικ καρότου για χωρισμούς;

Το «Divorce Carrot Cake», όπως είναι η ονομασία του, έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στο Reddit -το διάσημο site όπου γίνονται συζητήσεις για διάφορα θέματα-, στην κατηγορία παλαιών συνταγών και όπως καταλαβαίνετε, κίνησε αμέσως την περιέργεια των χρηστών. Σύμφωνα με τη χρήστη που το ανέβασε, η συνταγή του κρύβει πίσω της μια ιστορία διαζυγίου (από όπου και προκύπτει το όνομα του), χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι το ίδιο υπήρξε… αιτία διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η χρήστης που ανέβασε τη συνταγή, το κέικ καρότου πήρε το παρατσούκλι του από την ιστορία των γονιών της, όταν ο πατέρας της ζήτησε να του ετοιμάσει αυτό το κέικ -που ήταν συνταγή της μητέρας της-, για τα γενέθλια του, 20 χρόνια μετά το διαζύγιο τους. Όπως φαίνεται, κάποια πράγματα, όπως ένα καλό γλυκό, δεν ξεχνιούνται ποτέ!

Οι υπόλοιποι χρήστες του Reddit ενθουσιάστηκαν εξίσου με το συγκεκριμένο κέικ καρότου, και εκτός από τα σχόλια τους για την ιστορία του, πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να το φτιάξουν, ανεβάζοντας μάλιστα και τις δικές τους φωτογραφίες. Σχολιάζουν δε πόσο απολαυστικό είναι, με πολλούς να αναφέρουν ότι πρόκειται για το καλύτερο κέικ καρότου που έχουν δοκιμάσει ποτέ.

Για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν, μπορούν να βρουν τη συνταγή ΕΔΩ.

Δείτε επίσης:
Το «Ρολό της εκδίκησης» που έγινε viral!

10+1 υλικά που θα αναβαθμίσουν το κέικ μπανάνα

Το μυστικό για να διατηρείς το σπιτικό κέικ φρέσκο για μήνες