Όλοι περιμέναμε πως η μόδα των υβριδίων φαγητού θα είχε διαρκέσει το πολύ μέχρι το 2016. Κι όμως πολλοί δαιμόνιοι σεφ ακόμη σκαρφίζονται λαχταριστά πιάτα, συνδυάζοντας δύο ή και παραπάνω ήδη αγαπημένα, προσελκύοντας χιλιάδες foodies και instagrammers.
View this post on Instagram
Ένα από τα τελευταία υβρίδια φαγητού που ανακαλύψαμε είναι το croncha, το οποίο αποτελεί συνδυασμό γαλλικού κρουασάν και του γλυκού μεξικάνικου ψωμιού, concha. Το croncha αποτελείται από δύο μέρη στην ουσία: Το κλασικό κρουασάν και τη γλυκιά κρούστα του παραδοσιακού concha, η οποία και φτιάχνεται από ζάχαρη, βούτυρο και αλεύρι. Θα το βρεις στο κατάστημα Donut Makers στο Λος Άντζελες σε πληθώρα νόστιμων γεύσεων, όπως σοκολάτα, βανίλια και φράουλα.
View this post on Instagram
Το φαντάζεσαι σε συνδυασμό με μια κούπα ζεστού καφέ; Μάς τρέχουν τα σάλια!
View this post on Instagram