Το Cheese Barge, ένα πλωτό εστιατόριο όπου τα βρετανικά κυρίως τυριά θα έχουν την τιμητική τους, ετοιμάζεται να «προσδεθεί» στις 20 Νοεμβρίου σε αποβάθρα του καναλιού Grand Union, κοντά στο Πάντινγκτον Σέντραλ στη Βρετανία.

Πρόκειται για project του Μάθιου Κάρβερ, εμπνευστή άλλων αντίστοιχων ιδεών που εστιάζουν στο τυρί όπως το The Cheese Bar και το The Cheese Truck. Tο πλωτό εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από τη διακεκριμένη αρχιτεκτονική ομάδα Adam Richards Architects και οι πρώτες εικόνες του προσχεδίου είναι εντυπωσιακές αφού διαθέτει θέσεις με εκπληκτική θέα στο εσωτερικό αλλά και στο κατάστρωμα. Το μενού έχει την υπογραφή του head chef Ρίγκαν Έλενμπροκ και του Executive Chef Ρος Κίλινγκ. Οι επιλογές περιλαμβάνουν «τίμια βρετανικά πιάτα που έχουν δημιουργηθεί με βάση τυριά μικρών παραγωγών», όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις, ενώ θα προσφέρονται πλατό τυριών αλλά και κάποια πιάτα που θα μπορεί να μοιράζεται η παρέα συνδυάζοντάς τα με επιλεγμένα κρασιά.

Φωτογραφία: Nic Crilly Hargrave

info
thecheesebar.com

Δείτε επίσης

Μπαρ σερβίρει τα κοκτέιλ του μέσω μυστικών παραθύρων λόγω κορωνοϊού

Βρετανία: Οινοποιείο πληρώνει 275 ευρώ για να δοκιμάσεις το νέο του κρασί

Κορωνοϊός: Η Βρετανία κλείνει τις παμπ και τα εστιατόρια από τις 22:00