Το παγωτό πρωταγωνιστεί στα καλοκαίρια μας. Γι’ αυτό και οι ειδικοί της αγοράς προσπαθούν συνεχώς να βρουν καινοτόμες ιδέες γύρω από αυτό! Αυτές φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι πάντα πετυχημένες. Σίγουρα μας βάζουν όμως σε σκέψεις! Και βέβαια δείχνουν ότι οι εμπνευστές τους έχουν αν μη τι άλλο φαντασία!
Αυτή τη φορά μια αμερικάνικη εταιρεία σκέφτηκε να λανσάρει…  άρωμα για το παγωτό! Ναι, καλά ακούσατε! Σύμφωνα με Salt And Straw, τα παγωτά δεν μυρίζουν. Μπορεί τα υλικά που τα απαρτίζουν να έχουν μυρωδιά αλλά αυτή χάνεται στις χαμηλές θερμοκρασίες. Γι’ αυτό η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο πρωτότυπο topping για παγωτό, που μπορούμε να μυρίσουμε. Κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικές «γεύσεις» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να… αρωματίσουμε το παγωτό μας είτε ως κανονικό άρωμα για το σώμα.
Το προϊόν δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, ενώ στην Αμερική τίθεται σε κυκλοφορία σήμερα, που είναι η Εθνική Μέρα Παγωτού τους. Πάντως θα έχει τιμή κανονικού αρώματος, καθώς τα 65ml θα κοστίζουν 65 δολάρια.
Για να δούμε πώς θα πάει αυτό!