Είσαι φαν του διάσημου μεξικάνικου ποτού; Τότε σίγουρα ξέρεις ότι η τεκίλα δεν έχει μόνο ένα είδος. Ή μήπως όχι; Ρίξε μια ματιά στα 4 είδη τεκίλας για να μη σε πιάνουν αδιάβαστο.
* Blanco (Λευκή ή ασημένια): Καθαρή, άχρωμη τεκίλα, μη ωριμασμένη.
* Oro (Χρυσή): Συνήθως χρωματισμένη και αρωματισμένη με καραμέλα ή και άλλα πρόσθετα. Μη ωριμασμένη.
* Reposado: Ωριμασμένη από 2-12 μήνες σε μεγάλα ή μικρά δρύινα βαρέλια. Με ανοιχτό χρυσό χρώμα.
* Anejo (Παλαιωμένη): Ωριμασμένη για 1 χρόνο τουλάχιστον σε δρύινα παλιά βαρέλια bourbon ή cognac μέγιστης χωρητικότητας 600 λίτρων. Με σκούρο χρυσό τόνο.
Δες παρακάτω και μια ιδιαίτερα απολαυστική συνταγή με τεκίλα!