Μία νέα πρόταση έχει για όσους κάνουν τη βραδινή τους έξοδο στη Βουλιαγμένη, το Umi bar του Matsuhisa, που απευθύνεται σε απαιτητικούς λάτρεις της τέχνης του mixology.

Πέρα από τα signature cocktails, που σερβίρονται σε όλα τα Matsuhisa bars ανά τον κόσμο, το bar στον Αστέρα επιβάλλει την ιδιαιτερότητά του μέσα από μια εντυπωσιακή λίστα κοκτέιλ που αγκαλιάζουν το μεσογειακό του περιβάλλον και επενδύουν στην τοπικότητα των ιδιαίτερων υλικών της ελληνικής γης. Κουμκουάτ, φραγκόσυκα, λωτός, μαστίχα αλλά και μπαχαρικά και βότανα της ελληνικής γης συμπληρώνουν τον κατάλογο με τα κλασικά εξωτικά υλικά μιας ενημερωμένης πρότασης με premium αλλά και tailored συνταγές.

Umi είναι στα ιαπωνικά η λέξη για τη θάλασσα και το φωτεινό μπλε που υπογραμμίζει την αισθητική του bar, δημιουργεί την πιο ενδιαφέρουσα σύνδεση με την απίστευτη εικόνα από τις ανοιγόμενες τζαμαρίες, που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον Σαρωνικό. Παράλληλα, πάνω στον όνυχα που επενδύει την μπάρα στέκονται homemade σιρόπια, επιβλητικές ετικέτες σε ποτά όπως βότκα και τζιν, block πάγου και οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία του «perfect serve». Μια δυνατή λίστα περίπου 450 κρασιών και sake, που αποτελούν exclusive editions στην Ελλάδα, καθώς και μια έξυπνη στροφή προς ετικέτες της ηφαιστειογενούς Αίτνας και της Ισπανίας, ολοκληρώνουν τη μεσογειακή εμπειρία που στήνεται στο μοναδικό σκηνικό του Umi.

Οι μπουκίτσες, τα ρολάκια και τα tacos ή τα finger bites ολοκληρώνουν τη fine cocktail pairing εμπειρία.

info
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8960510.

Δείτε επίσης:
Matsuhisa Athens: Επιστροφή στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα

Η Pizza Hut αποχωρεί από την Ελλάδα

Προς νέα παράταση το μέτρο των μειωμένων ενοικίων στην εστίαση