Στο ισόγειο του New Hotel, μια ανάσα από την πλατεία Συντάγματος και την Πλάκα, η φύση και τα χρώματά της έχουν τον πρώτο λόγο. Το ολοκαίνουριο εστιατόριο Lobby Bar είναι το αποτέλεσμα τόσο της ανανέωσης του χώρου, όσο και του μενού, με την υπογραφή του executive chef Μπάμπη Κουντούρη.

Ειδικά για τον νέο αυτό all day χώρο έχει ετοιμάσει ένα μενού με πιάτα που ενδείκνυνται για ένα γεύμα με φίλους ή ένα διάλειμμα από τη βόλτα στο κέντρο. Τι θα βρούμε στο μενού; Από υγιεινά salad bowls και signature burgers (όπως το smashed beef burger) μέχρι pasta και risotto καθώς και πιάτα με αναφορές στην ελληνική κουζίνα όπως ο μουσακάς με black angus και το χοιρινό iberico «γύρος». Ανάμεσα στα γλυκά ξεχωρίζει το ice cream banoffee.

Όσο για το Art Lounge, που βρίσκεται στο roof του ξενοδοχείου, εγκαινιάζει τη νέα σεζόν τόσο με αλλαγές στο μενού, όσο και στον τρόπο λειτουργίας. Στη μαγευτική θέα προς την πόλη προστίθεται η ματιά του Μπάμπη Κουντούρη που επικεντρώνεται σε γεύσεις ελληνικές. Ο chef και η ομάδα του προτείνουν μια νέα ερμηνεία της ελληνικής παράδοσης μέσα από σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές.

Έτσι, στο μενού θα δούμε από χτένια με Σαν Μιχάλη Σύρου μέχρι το ταρτάρ σουτζουκάκια και το γιουβέτσι αστακού. Ανοιχτό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα για ένα early drink ή ένα σύγχρονο γαστρονομικό δείπνο με μοναδική θέα.

info
Ωράριο Λειτουργίας: Lobby Lounge: Καθημερινά, 11.00 – 18.00 | Art Lounge: Καθημερινά 18.00 – 00.30
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 210 3273170, 6946 379500.
Διεύθυνση: NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 και Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου).