Ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, γνωστός για τη δημιουργική κουζίνα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στο Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη, από τις 7 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του rooftop εστιατορίου στη Μητροπόλεως.
Ορισμένα από τα πιάτα που συμπεριλαμβάνονται στο βραδινό μενού, που έχει fine dining χροιά, είναι η μοσχαρίσια στηθοπλευρά μαγειρεμένη για 48 ώρες, που σερβίρεται με σάλτσα από πετιμέζι και τρεις υφές καρότου, το λαβράκι σε κρούστα αμυγδάλου με σπανάκι, γαρύφαλλο και παρμεζάνα κ.ά. Ο σεφ θα παρουσιάζει επίσης μια πιο απλού προφίλ μεσημεριανή κάρτα και ένα bar food μενού. Περισσότερα θα σάς πούμε προσεχώς όταν το επισκεφτούμε.
info
The Zillers, Μητροπόλεως 54, τηλ. 210 3222277.