Στο all day εστιατόριο του Hilton ο τελευταίος μήνας της άνοιξης είναι αφιερωμένος σε ένα από τα πιο θρεπτικά καλούδια της εποχής.

Η ποικιλία των πιάτων που θα σερβίρονται περιλαμβάνει σούπα miso με σπαράγγια, antipasti με σπαράγγια, λιαστές τομάτες, αβγό ποσέ και πάστα λευκής τρούφας, κριθαρότο με σπαράγγια, μανούρι, λάιμ και δυόσμο, ομελέτα με σπαράγγια, πεϊνιρλί με πέστο από σπαράγγια και σκαρμόζα κ.ά. Το ανοιξιάτικο concept συμπληρώνεται από κοκτέιλ με βάση το τιμώμενο ανοιξιάτικο μαγειρικό θησαυρό.

info
Ξεν. «Hilton», Βασ. Σοφίας 46, Ιλίσια