Σημείο αναφοράς για την γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, το Matsuhisa Athens επανέρχεται ανανεωμένο στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην Astir.

Στις 26 Μαΐου, το γνωστό για τη σπουδή του στην κουλτούρα της ιαπωνικής κουζίνας, Matsuhisa Athens άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ποιοτικές γαστρονομικές συγκινήσεις διa χειρός του Executive chef Νίκου Σκαμνάκη και του Head sushi chef Τόνι Βρατσάνου.

MATSUHISA ATHENS (5)

Οι δύο σεφ, έχουν δώσει τη δική τους πινελιά στο μενού, με ευφάνταστα πιάτα και δημιουργικές ανατροπές στα Omakase menus, που εκπλήσσουν ευχάριστα το φανατικό κοινό του Matsuhisa -και όχι μόνο. New style salmon, tomato quinoa ceviche, spinach salad lobster, anticucho brazed short ribs, yellowtail jalapeno, toro jalapeno και shrimp koilado tiradito, black cod αποτελούν μερικές μόνο από τις signature και νέες δημιουργίες, που υπόσχονται μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

MATSUHISA ATHENS (1)

Highlight του «φετινού» Matsuhisa Athens αποτελεί το opening του Umi Bar, του καινούριου infinity bar στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου. Το Umi Bar («umi» στα ιαπωνικά σημαίνει θάλασσα) είναι το πρώτο bar με την υπογραφή του Matsuhisa, που έρχεται για να μας μυήσει στην εμπειρία των συναρπαστικών cocktails από εξειδικευμένους mixologists με διεθνή αναγνώριση, με επικεφαλής τον Χάρη Γεωργόπουλο. Κάθε Πέμπτη, στην κονσόλα του Umi Bar θα εναλλάσσονται γνωστοί Έλληνες DJs ανεβάζοντας τα vibes, με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Events Calendar
28/6 Rafaella Ralli
5/7 Jason Wasabi
12/7 John John
19/7 Christina Giannopoulou
26/7 Philipou & Makris
2/8 – Little D
6/9 – Jojo

info
Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Τηλ: 210 896 0510