Το ατμοσφαιρικό Catch Bar-Restaurant στην Σαντορίνη, με την ανεμπόδιστη θέα και το υψηλής αισθητικής περιβάλλον, υποδέχεται τον νέο head chef, Λευτέρη Καρέλη και τα εμπνευσμένα πιάτα του. Σε απόσταση αναπνοής από την άγρια ομορφιά της Καλντέρας, ο chef χρησιμοποιεί φυσικά υλικά και ανεπεξέργαστες υφές και επιδιώκει την επανασύνδεση με την πιο ανέμελη, ευχάριστη έκφανση του ευ ζην.

Ο Λευτέρης Καρέλης. γέννημα θρέμμα της Κρήτης, ξεκίνησε τη μαγειρική του σταδιοδρομία στο Costa Navarino, εργάστηκε στο Παρίσι, τις Κάννες και σε φημισμένα εστιατόρια του Λονδίνου. Στην Ελλάδα, αφού εργάστηκε δίπλα σε γνωστούς chef έγινε head chef στο En Plo και στο Riviera Coast. Με εφόδιο τις γνώσεις που απέκτησε στο εξωτερικό αλλά και τις γεύσεις της παιδικής του ηλικίας, δημιουργεί για το Catch μοναδικά πιάτα παντρεύοντας το παλιό με το σύγχρονο, το τοπικό με το διεθνές.

Το Catch, ως μέλος του ομίλου φιλοξενίας Andronis προσφέρει υψηλή ποιότητα, προσεγγίζοντας το φαγητό ως ολοκληρωμένη εμπειρία. Προσφέρει μια βεντάλια πρωτότυπων εποχικών επιλογών και συχνά ασυνήθιστων συνδυασμών, συμπληρωμένοι από φρέσκα υλικά και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, συνθέτοντας έτσι ένα μενού που δεσμεύεται να ικανοποιήσει κάθε προτίμηση.

Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πιάτα όπως σαλάτα Mizuna με παστέλι δημητριακών, κυανό τυρί και σύκο ποσέ, shrimp σαγανάκι με σάλτσα ντομάτας και ούζο, ριζότο καραβίδας με φρέσκια τρούφα, λαυράκι à la polita και ψαριές ημέρας που φιγουράρουν στην state of the art μαρμάρινη προθήκη ψαριών.

Όλες αυτές οι πρωτότυπες γεύσεις συνοδεύονται από signature cocktails με ελληνικές αναφορές και από προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιών ελληνικών και διεθνών αμπελώνων.