Το Τhe Margi Brunch επέστρεψε στην ηλιόλουστη εξωτερική αυλή του ξενοδοχείου The Margi με ξεχωριστά πιάτα για μικρούς και μεγάλους, βασισμένα σε πρώτες ύλες από τη Margi Farm.
Δια χειρός του Εxecutive Chef, Παναγιώτη Γιακαλή, τα κυριακάτικα πρωινά γεμίζουν με εκλεκτούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς και πολλές παρασκευές αυγών, όπως Florentine, benedict, απολαυστικά croquet-Madame, δροσερές σαλάτες και άλλα.
Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, οι προτάσεις ποικίλουν από ζουμερό Burger από angus beef μέχρι λαχταριστή σπαγγέτι carbonara. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες επιλογές γλυκών, όπως τα λαχταριστά pancakes με marple syrup.
info
Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8929160, www.themargi.com